CATEGORII DE CARTI

Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I

Carte scrisa de: Gabriel Mugurel Dragomir
Vezi si cumpara cartea Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I scrisa de autorul Gabriel Mugurel Dragomir sub editura Pro Universitaria. Cartea a fost publicata in octombrie 2021 in limba Romana, are 210 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I, poti oricand vedea si alte carti de Gabriel Mugurel Dragomir. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

27.2lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I la un super pret de doar 27.2lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I Rezumat

Paginile ce alcatuiesc aceasta lucrare pun in discutie complexitatea fenomenului deviantei, particularitatile sub care aceasta se exprima la varsta adolescentei, ca si inraurirea unora dintre evenimentele si productiile media asupra comportamentului copiilor si tinerilor.
Am considerat de la inceput ca problema deviantei si delincventei juvenile este una nu doar foarte complexa, dar si de interes pentru cercetarea stiintifica actuala, aceasta in conditiile in care si in Romania fenomenul pre-delincventei si cel al criminalitatii iau amploare. Sunt constient nu doar de faptul ca cercetarile psihosociologice in domeniu au si valoare si trecut, dar stiu si ca fenomenele asupra carora ma aplec sunt, in acelasi timp, incomode pentru spatiul social, dar si provocatoare pentru cunoastere. in plus, are si pentru mine semnificatie faptul ca realitatea cruda a delincventei juvenile este intampinata adesea, fie printr-o capacitate institutionala diminuata in a gasi intotdeauna mijloacele eficiente de a stopa tendintele de crestere ale fenomenului infractional, fie prin raspunsul – adesea inadecvat si doar agresiv – pe care adultii mediului social, in general, il dau la intalnirea cu fenomenul transgesarii normelor de catre adolescent.

Autor(i): Gabriel Mugurel Dragomir
Anul aparitiei: octombrie 2021
Editura: Pro Universitaria
Cod produs: 9786062614270
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 210
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786062614270
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Gabriel Mugurel Dragomir sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »