CATEGORII DE CARTI

Dincolo de cuvinte

Carte scrisa de: Lucia Popescu
Vezi si cumpara cartea Dincolo de cuvinte scrisa de autorul Lucia Popescu sub editura BMI. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Romana, are 226 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Dincolo de cuvinte, poti oricand vedea si alte carti de Lucia Popescu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Dincolo de cuvinte PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

45lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Dincolo de cuvinte la un super pret de doar 45lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Dincolo de cuvinte Rezumat

Volumul le este dedicat celor care cauta continuu hrana pentru minte-suflet sau vindecare dupa disparitia cuiva drag. „Caci este principalul motiv pentru care fac aceasta carte publica: sa cuvant(ez) impreuna cu cei care simt si gandesc asemanator. Ea isi propune sa aseze in cuvinte iubirea, fericirea, suferinta, viata, apropierea mortii, traite in absenta cuvintelor.”

„Dincolo de cuvinte” este un jurnal al eliberarii, jumatate real, jumatate imaginar, dedicat celor care au nevoie sa transpuna in cuvinte experiente asemanatoare. O forma de autovindecare prin scris, o eliberare de suferinta, permitand continuarea vietii in constienta si acceptare.

Despre iubire si disperare, despre viata si moarte, despre curaj si teama, despre real, virtual si imaginar. Unde realul este, in principal, perceptia extrasenzoriala.

Autor(i): Lucia Popescu
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: BMI
Cod produs: 9786068038483
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Lecturi motivationale
Nr. pagini: 226
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786068038483
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Lucia Popescu sau din categoria Lecturi motivationale.

Nu este cartea pe care o cauti? »