CATEGORII DE CARTI

Drept fiscal

Carte scrisa de: Cosmin Flavius Costas
Vezi si cumpara cartea Drept fiscal scrisa de autorul Cosmin Flavius Costas sub editura Universul Juridic. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 668 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Drept fiscal, poti oricand vedea si alte carti de Cosmin Flavius Costas. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Drept fiscal PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

92.65lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Drept fiscal la un super pret de doar 92.65lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Drept fiscal Rezumat

Pe fondul unor inconsecvente legislative si ezitari jurisprudentiale, dreptul fiscal roman continua sa aiba, si la nivelul anului 2021, ceva din dramatismul seriei Stapanul inelelor. Dupa interpretari in forta sau cu forta ale normelor fiscale, urmeaza o inerenta perioada de „pace fiscala”, caracterizata de amnistii fiscale extinse si recalibrari ale exigentelor fiscului.

in varianta actualizata a cursului de Drept fiscal pe care il prezentam in fiecare an studentilor Facultatii de Drept din Cluj incercam nu doar sa surprindem evolutiile legislative nationale in materie fiscala, ci si sa studiem sursa acestora, pentru ca, drept efect al globalizarii, prea putin din dreptul fiscal mai este acum „national”. Temele de discutie lansate de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), regulamentele si directivele europene sau jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materie fiscala obliga la reglementare. Iar conflictele de natura fiscala se nasc cu precadere atunci cand normele fiscale nationale nu se adapteaza celor europene ori functionarii fiscului refuza sa faca aplicarea cu prioritate a dreptului fiscal european.

in ultimii doi ani au aparut si alte evenimente cu relevanta fiscala pe care le antamam sau le discutam. Vorbim acum la timpul prezent despre monede virtuale si impozitarea veniturilor din crearea si transferul unor astfel de metode, despre evolutia si fiscalitatea activitatilor economice online, despre probleme tot mai complexe in materia TVA sau despre o renuntare treptata a Guvernului la impozitarea „clasica” a profitului societatilor.

Autor(i): Cosmin Flavius Costas
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Universul Juridic
Cod produs: 978-606-39-0791-3
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Drept si legislatie
Nr. pagini: 668
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-39-0791-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Cosmin Flavius Costas sau din categoria Drept si legislatie.

Nu este cartea pe care o cauti? »