CATEGORII DE CARTI

Drumul meu spre filozofie

Carte scrisa de: Mircea Flonta
Vezi si cumpara cartea Drumul meu spre filozofie scrisa de autorul Mircea Flonta sub editura Humanitas. Cartea a fost publicata in martie 2016 in limba Romana, are 332 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Drumul meu spre filozofie, poti oricand vedea si alte carti de Mircea Flonta. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Drumul meu spre filozofie PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Drumul meu spre filozofie la un super pret de doar 39lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Drumul meu spre filozofie Rezumat

O marturie lucida si nepartinitoare despre deceniile in care filozofia a fost, in Romania comunista, o adevarataancilla ideologiae: o insula scufundata, pentru totdeauna parca, sub avalansa limbii de lemn a anilor ?50. si totodata o autobiografie profesionala care atesta ca supravietuirea schimbului liber de idei a fost totusi posibila atunci, ca printr-un miracol.

Autor(i): Mircea Flonta
Anul aparitiei: martie 2016
Editura: Humanitas
Cod produs: 978-973-50-5121-1
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 332
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-50-5121-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Mircea Flonta sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »