CATEGORII DE CARTI

Edda

Carte scrisa de: Magda Petculescu
Vezi si cumpara cartea Edda scrisa de autorul Magda Petculescu sub editura Saeculum. Cartea a fost publicata in ianuarie 2018 in limba Romana, are 488 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Edda, poti oricand vedea si alte carti de Magda Petculescu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Edda PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

33.6lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Edda la un super pret de doar 33.6lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Edda Rezumat

Edda – a carei prima transpunere in limba romana o salutam cu bucurie – reprezinta cel mai vechi epos germanic, nu numai in privinta datei cand a fost scrisa, ci si in aceea a patrimoniului de credinte, obiceiuri si valori morale, pastrate mai bine in indepartatele tinuturi nordice, unde nu au ajuns influentele receptate de literatura germanilor de la miazazi. Asa cum scria, nu demult, un comentator al poeziei epice a semintiilor germanice, „in Edda pot fi descoperite cele dintai portrete ideale ale vitejilor din cultura germanica. Poate din cultura medievala a intregii Europe. in orice caz, eroii sai sunt fratii mai varstnici ai celor din Cantecul Nibelungilor”.
Dan GRIGORESCU

Autor(i): Magda Petculescu
Anul aparitiei: ianuarie 2018
Editura: Saeculum
Cod produs: 978-973-642-049-3
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 488
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-642-049-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Magda Petculescu sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »