CATEGORII DE CARTI

Emir Kusturica

Carte scrisa de: Giorgio Bertellini
Vezi si cumpara cartea Emir Kusturica scrisa de autorul Giorgio Bertellini sub editura IBU Publishing. Cartea a fost publicata in decembrie 2017 in limba Romana, are 282 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Emir Kusturica, poti oricand vedea si alte carti de Giorgio Bertellini. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Emir Kusturica PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Emir Kusturica la un super pret de doar 34lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Emir Kusturica Rezumat

Emir Kusturica este unul dintre cei mai renumiti si influenti cineasti ai Europei de Est. in cariera sa de peste treizeci de ani, a explorat conflicte geopolitice cu scopul de a produce filme subversive si adesea satirice. A castigat recunoastere si popularitate, adaptandu-si poetica de la realismul romantic la satira si bufoneria sentimentala.

Autor(i): Giorgio Bertellini
Anul aparitiei: decembrie 2017
Editura: IBU Publishing
Cod produs: 978-606-883-301-9
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 282
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-883-301-9
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Giorgio Bertellini sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »