CATEGORII DE CARTI

Europa si Israelul. O simbioza istorica

Carte scrisa de: Andrei Marga
Vezi si cumpara cartea Europa si Israelul. O simbioza istorica scrisa de autorul Andrei Marga sub editura RAO. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Romana, are 320 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Europa si Israelul. O simbioza istorica, poti oricand vedea si alte carti de Andrei Marga. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Europa si Israelul. O simbioza istorica PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Europa si Israelul. O simbioza istorica la un super pret de doar 39lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Europa si Israelul. O simbioza istorica Rezumat

O ampla si erudita analiza a legaturilor istorice dintre Europa si Israel, cartea profesorului Andrei Marga examineaza modul in care evreii au marcat istoria si cultura Europei, contribuind la formarea identitatii europene, dar si modul in care aceasta influenta s-a rasfrant asupra poporului evreu. Facand paralele intre trecut si prezent, volumul examineaza critic contextul istoric, politic si social in care s-a dezvoltat relatia dintre cultura si civilizatia europeana pe de o parte, si cea iudaica pe de alta parte, fiindca, asa cum insusi autorul afirma, „nu poti desparti Europa de componenta culturala evreiasca fara a amputa o parte a sufletului ei”.

Autor(i): Andrei Marga
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: RAO
Cod produs: 978-606-006-443-5
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 320
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-006-443-5
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Andrei Marga sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »