CATEGORII DE CARTI

Evaluare Nationala. Matematica. Clasa a VIII-a

Carte scrisa de: Alina Carmen Birta, Dorin Lint, Maranda Lint
Vezi si cumpara cartea Evaluare Nationala. Matematica. Clasa a VIII-a scrisa de autorul Alina Carmen Birta, Dorin Lint, Maranda Lint sub editura Litera. Cartea a fost publicata in februarie 2021 in limba Romana, are 320 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Evaluare Nationala. Matematica. Clasa a VIII-a, poti oricand vedea si alte carti de Alina Carmen Birta, Dorin Lint, Maranda Lint. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Evaluare Nationala. Matematica. Clasa a VIII-a PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.51lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Evaluare Nationala. Matematica. Clasa a VIII-a la un super pret de doar 39.51lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Evaluare Nationala. Matematica. Clasa a VIII-a Rezumat

Antreneaza-te pentru sustinerea Evaluarii Nationale clasa a VIII-a!

Acest auxiliar didactic va ofera:

? Un breviar teoretic care cuprinde toate temele prevazute in programa pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a, disciplina Matematica, aprobata prin Ordinul de ministru nr. 3472 din 10 martie 2020

? Exercitii si probleme de trei tipuri, aferente fiecarei teme, alcatuite conform modelelor MEC date pentru Evaluarea Nationala

? Indicatii si solutii pentru problemele propuse

? Teste de evaluare

? Bareme de rezolvare a testelor propuse

Lucrarea Evaluare Nationala 2021 – Matematica a aparut ca raspuns la nevoia de indrumare a elevilor de clasa a VIII-a in scopul pregatirii examenului de Evaluare Nationala, din perspectiva metodologiei actualizate la noile programe scolare.

Structura lucrarii este determinata de schimbarea programei de evaluare nationala, pornind de la competentele generale/specifice care urmeaza a fi evaluate si de la tipurile de itemi sugerati de modelul de test oferit de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Lucrarea cuprinde trei parti.

Prima parte prezinta sinteza tuturor continuturilor studiate in clasele V-VIII si prevazute de programa de Evaluare Nationala.

Partea a iI-a urmareste cu strictete fiecare tema prevazuta de programa de evaluare, din perspectiva competentelor generale/specifice, si contine activitati de invatare prezentate sub forma de itemi obiectivi, subiectivi, urmand tipurile de itemi sugerate de modelul de test oferit de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Activitatile de invatare sunt insotite adesea de suport intuitiv, prezentat intr-o forma limpede si atractiva.

Partea a III-a are rolul de a antrena elevii atat din perspectiva specialitatii (matematica), cat si din perspectiva unui comportament sigur si echilibrat in timpul examinarii, aspecte menite sa asigure un randament foarte bun si un rezultat favorabil fiecaruia.

Pregatirea elevilor prin testele cuprinse in aceasta parte, vizeaza:

? Mentinerea concentrarii atentiei asupra unui subiect pentru o perioada de timp determinata: 60 de minute pentru miniteste (lucrarea contine 10 miniteste) si 120 de minute pentru testele finale (lucrarea contine 40 de teste finale).

? Identificarea itemilor obiectivi, rezolvarea lor si completarea raspunsurilor pe formularul cu subiecte.

? Rezolvarea completa a itemilor subiectivi si redactarea corecta si completa a solutiilor. Pentru miniteste si pentru primele 25 de teste tip Evaluare Nationala, aceste rezolvari se scriu pe caiete. Testele 26–40 cuprind spatii de lucru cu o forma similara modelului din foaia de examen. Pentru Subiectul I si pentru Subiectul al iI-lea, acest spatiu va fi folosit de catre elevi ca ciorna, incercuind, respectiv completand apoi raspunsul corect. Pentru Subiectul al III-lea, cu probleme de rezolvat (itemi subiectivi), spatiul de lucru va fi folosit, la fiecare dintre cele doua subpuncte, pentru redactarea solutiei complete.

? incadrarea in timpul de lucru prevazut, gestionarea eficienta a acestui timp.

? Autoevaluarea activitatii si a punctajului obtinut, identificarea instrumentelor de autoreglare.

Minitestele fac trecerea de la rezolvarea cerintelor, una cate una, eventual si de acelasi tip, catre cerinte incadrate intr-o structura anume si care trebuie finalizate intr-o anumita perioada de timp.

Testele finale respecta structura modelului de test prezentat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, atat din punctul de vedere al tipurilor de itemi si al punctajului acordat, cat si din punctul de vedere al timpului alocat finalizarii testului. Parcurgerea integrala a lucrarii asigura dezvoltarea atentiei si a gandirii, realizarea competentelor specifice la standard ridicat, aspecte care confera siguranta si curaj in abordarea oricarui subiect de evaluare si care vor avea drept consecinta un randament foarte bun la examen.

Autor(i): Alina Carmen Birta, Dorin Lint, Maranda Lint
Anul aparitiei: februarie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 9786063367168
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare
Nr. pagini: 320
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786063367168
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Alina Carmen Birta, Dorin Lint, Maranda Lint sau din categoria Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare.

Nu este cartea pe care o cauti? »