CATEGORII DE CARTI

Generatia ?27 intre Holocaust si Gulag. Mircea Eliade si Klaus Mann despre generatia tanara

Carte scrisa de: Marta Petreu
Vezi si cumpara cartea Generatia ?27 intre Holocaust si Gulag. Mircea Eliade si Klaus Mann despre generatia tanara scrisa de autorul Marta Petreu sub editura Polirom. Cartea a fost publicata in octombrie 2016 in limba Romana, are 184 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Generatia ?27 intre Holocaust si Gulag. Mircea Eliade si Klaus Mann despre generatia tanara, poti oricand vedea si alte carti de Marta Petreu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Generatia ?27 intre Holocaust si Gulag. Mircea Eliade si Klaus Mann despre generatia tanara PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.95lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Generatia ?27 intre Holocaust si Gulag. Mircea Eliade si Klaus Mann despre generatia tanara la un super pret de doar 24.95lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Generatia ?27 intre Holocaust si Gulag. Mircea Eliade si Klaus Mann despre generatia tanara Rezumat

Autor(i): Marta Petreu
Anul aparitiei: octombrie 2016
Editura: Polirom
Cod produs: 978-973-46-6420-7
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 184
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-46-6420-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Marta Petreu sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »