CATEGORII DE CARTI

Germenul Andromeda (Vol. 1)

Carte scrisa de: Michael Crichton
Vezi si cumpara cartea Germenul Andromeda (Vol. 1) scrisa de autorul Michael Crichton sub editura Paladin. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Romana, are 336 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Germenul Andromeda (Vol. 1), poti oricand vedea si alte carti de Michael Crichton. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Germenul Andromeda (Vol. 1) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

33.15lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Germenul Andromeda (Vol. 1) la un super pret de doar 33.15lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Germenul Andromeda (Vol. 1) Rezumat

PREMIUL SEIUN PENTRU CEL MAI BUN ROMAN STRaIN


„Lucrurile stau astfel: tu esti omul fara sot. Esti cheia tuturor evenimentelor care se petrec aici.

La propriu.”


Lumea se poate sfarsi in orice clipa. Poate fi un cataclism natural. Sau un fenomen cosmic. Dar cel mai probabil va fi o eroare umana. Numaratoarea inversa a omenirii este declansata atunci cand un germene de natura extraterestra extrem de versatil ajunge pe Pamant si provoaca instantaneu moartea tuturor locuitorilor unui orasel. Singurii supravietuitori, un nou-nascut si un batran, reprezinta raspunsul cautat de oamenii de stiinta. Tot ce au de facut este sa insele timpul.

„Din acest moment, mai sunt trei minute pana la declansarea dispozitivului nuclear de autodistrugere.”

Autor(i): Michael Crichton
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Paladin
Cod produs: 9786069000564
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Fantasy si SF
Nr. pagini: 336
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786069000564
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Michael Crichton sau din categoria Fantasy si SF.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante