CATEGORII DE CARTI

Haihui pe Wall Street: O strategie pentru investitii de succes care a trecut testul timpului

Carte scrisa de: Burton G. Malkiel
Vezi si cumpara cartea Haihui pe Wall Street: O strategie pentru investitii de succes care a trecut testul timpului scrisa de autorul Burton G. Malkiel sub editura Act si Politon. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 576 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Haihui pe Wall Street: O strategie pentru investitii de succes care a trecut testul timpului, poti oricand vedea si alte carti de Burton G. Malkiel. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Haihui pe Wall Street: O strategie pentru investitii de succes care a trecut testul timpului PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

58lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Haihui pe Wall Street: O strategie pentru investitii de succes care a trecut testul timpului la un super pret de doar 58lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Haihui pe Wall Street: O strategie pentru investitii de succes care a trecut testul timpului Rezumat

Haihui pe Wall Street: O strategie pentru investitii de succes care a trecut testul timpului / A Random Walk Down Wall Street de Burton G. Malkiel este un mega-bestseller pe teme financiare care, la 48 de ani de la prima editie (aparuta in 1973), si-a pastrat actualitatea. Astfel, economistul si scriitorul Burton G. Malkiel sustine ca si astazi este perfect valabil ceea ce afirma in urma cu aproape 50 de ani, si anume, ca, achizitia si detinerea de actiuni pe o piata de actiuni este mai profitabila decat fondurile administrate de profesionisti, ale caror taxe ridicate si costuri mari de tranzactionare diminueaza substantial profitul investitiilor. Te invit asadar la un tur ghidat al complexei lumi financiare, pe parcursul caruia vei primi sfaturi practice despre oportunitati si strategii de investitii, despre asigurari si impozite pe venit, vei afla chiar cum sa procedezi cu aurul si diamantele, dar mai ales cu actiunile obisnuite, pentru ca acestea sunt investitii care iti pot aduce profituri generoase pe termen lung. Cartea iti va dezvalui asadar cum sa te imbogatesti incet, dar sigur.

in aceasta a 12-a editie a cartii autorul revine cu informatii foarte necesare pentru investitorii individuali, si anume, cu noile instrumente financiare disponibile astazi pe piata, dar si cu lamuriri suplimentare in ceea ce priveste multitudinea de informatii noi oferite de teoreticienii si profesionistii pietei – transpuse intr-un limbaj accesibil. Aceste completari sunt absolut necesare intr-o lume in care tehnologia a schimbat fiecare aspect al vietii noastre si in care inovatia este cuvantul de ordine in domeniul financiar. Cartea te va pune la curent de asemenea si cu progresele academice in teoria si practica investitiilor, explicand intr-un mod accesibil ce este behaviorismul financiar, ce sunt strategiile de investitii „beta inteligente”, sau daca paritatea de risc nu este cumva o strategie prea riscanta. O sectiune foarte interesanta a cartii este si cea referitoare la strategiile practice de investitii pentru cei care au iesit la pensie sau care urmeaza sa iasa, dar si capitolul „Un ghid de invest itii in functie de etapele vietii”, util pentru oamenii de toate varstele, care e la fel de valoros ca o intalnire cu un consilier financiar personal.

Dar editia de fata te va convinge in primul rand de faptul ca piata regleaza preturile actiunilor atat de eficient, incat, „pana si un cimpanzeu legat la ochi, care arunca cu sageti pe listarile bursiere, poate selecta un portofoliu care sa fie la fel de profitabil precum cele administrate de experti”.

Autor(i): Burton G. Malkiel
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Act si Politon
Cod produs: 9786069137338
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Afaceri si economie
Nr. pagini: 576
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786069137338
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Burton G. Malkiel sau din categoria Afaceri si economie.

Nu este cartea pe care o cauti? »