CATEGORII DE CARTI

Iarna la Kremlin. Rusia si a doua venire a lui Vladimir Putin

Carte scrisa de: Robert Service
Vezi si cumpara cartea Iarna la Kremlin. Rusia si a doua venire a lui Vladimir Putin scrisa de autorul Robert Service sub editura Polirom. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Romana, are 448 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Iarna la Kremlin. Rusia si a doua venire a lui Vladimir Putin, poti oricand vedea si alte carti de Robert Service. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Iarna la Kremlin. Rusia si a doua venire a lui Vladimir Putin PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

69.95lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Iarna la Kremlin. Rusia si a doua venire a lui Vladimir Putin la un super pret de doar 69.95lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Iarna la Kremlin. Rusia si a doua venire a lui Vladimir Putin Rezumat

Vladimir Putin domina politica rusa de mai bine de doua decenii. inainte de el, tara a traversat o perioada de relaxare si dezvoltare odata cu perestroika lui Mihail Gorbaciov – perioada despre care unii au afirmat ca ar fi primavara rusa. Dupa prabusirea regimului sovietic in 1991 si alegerea lui Boris Eltin ca presedinte a inceput vara: Rusia avea o economie de piata si spera sa joace in continuare un rol important pe scena lumii. Eltin i-a cedat insa conducerea prim-ministrului sau, Vladimir Putin. Cu el, a venit iarna la Kremlin: Putin a redus libertatile democratice si civice, a relaxat controlul asupra serviciilor de securitate si a permis un cult oficial al superioritatii sale. in paralel, a incercat sa reimpuna Rusia ca mare putere armata, ordonand anexarea Crimeei si interventia in razboiul civil sirian. Dar, desi este hotarat sa-si impuna vointa nu doar in cercul restrans al puterii si asupra societatii ruse, ci si pe plan mondial, Putin nu are un viitor sigur cat timp tara sa se confrunta cu probleme economice si in relatiile internationale. Bun cunoscator al Rusiei, Robert Service face un portret al omului care o conduce si ne arata ce s-ar putea intampla in viitorul apropiat.

Autor(i): Robert Service
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Polirom
Cod produs: 978-973-468-260-7
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 448
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-973-468-260-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Robert Service sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »