CATEGORII DE CARTI

imblanzirea anxietatii. Cum sa oprim spirala ingrijorarii si a fricii ca sa ne vindecam mintea

Carte scrisa de: Judson Brewer
Vezi si cumpara cartea imblanzirea anxietatii. Cum sa oprim spirala ingrijorarii si a fricii ca sa ne vindecam mintea scrisa de autorul Judson Brewer sub editura Curtea Veche. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 336 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti imblanzirea anxietatii. Cum sa oprim spirala ingrijorarii si a fricii ca sa ne vindecam mintea, poti oricand vedea si alte carti de Judson Brewer. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea imblanzirea anxietatii. Cum sa oprim spirala ingrijorarii si a fricii ca sa ne vindecam mintea PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

46.75lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea imblanzirea anxietatii. Cum sa oprim spirala ingrijorarii si a fricii ca sa ne vindecam mintea la un super pret de doar 46.75lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

imblanzirea anxietatii. Cum sa oprim spirala ingrijorarii si a fricii ca sa ne vindecam mintea Rezumat

De la anxietate ni se trag comportamentele asociate diferitelor dependente si obiceiuri nocive (de pilda, mancatul pe fond de stres, procrastinarea, derularea fara incetare a stirilor de pe internet si verificarea retelelor de socializare), prin care incercam sa facem fata problemelor cotidiene.

Solutii? Judson Brewer ne arata cum sa ne cartografiem creierul pentru a descoperi factorii declansatori, cum sa-i dezamorsam folosind practica simpla, dar puternica a curiozitatii si cum sa ne antrenam mintea prin mindfulness si alte tehnici utile, cu eficienta dovedita. in paginile acestei carti, el concentreaza peste doua decenii de cercetare si experienta clinica si prezinta un program clar cu ajutorul caruia oricine poate desface nodurile uneori atat de complicate ale anxietatii.

Autor(i): Judson Brewer
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Curtea Veche
Cod produs: 9786064409072
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Lecturi motivationale
Nr. pagini: 336
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786064409072
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Judson Brewer sau din categoria Lecturi motivationale.

Nu este cartea pe care o cauti? »