CATEGORII DE CARTI

Indulgente

Carte scrisa de: Ion Muresan
Vezi si cumpara cartea Indulgente scrisa de autorul Ion Muresan sub editura Charmides. Cartea a fost publicata in martie 2021 in limba Romana, are 289 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Indulgente, poti oricand vedea si alte carti de Ion Muresan. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Indulgente PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Indulgente la un super pret de doar 24.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Indulgente Rezumat

„lon Muresan nu e un pamfletar al realitatii (cum au fost inclinati sa fie mai toti scriitorii care s-au apucat de editoriale), privind lucrurile mai intelegator – chiar si cand e in culmea indignarii – si asezandu-le intr-o rama de umor si scepticism. Mici intamplari sau mari evenimente iau la el drumul spre parabola, ascunzand misionarismul moral (uneori moralist) in mici „povesti” cu simboluri, in ecuatii narative cu talc. Indulgentele lui Muresan sunt opera de mare caritate comprehensiva si de fatala inspiratie participativa.”

-Al. Cistelecan

Autor(i): Ion Muresan
Anul aparitiei: martie 2021
Editura: Charmides
Cod produs: 9786067522303
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 289
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786067522303
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ion Muresan sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »