CATEGORII DE CARTI

invatati rapid limba germana. Initiere si aprofundare: nivelurile A1, A2, B1 – 3 x CD audio

Carte scrisa de: Anne Thomann, Beate Blasius
Vezi si cumpara cartea invatati rapid limba germana. Initiere si aprofundare: nivelurile A1, A2, B1 – 3 x CD audio scrisa de autorul Anne Thomann, Beate Blasius sub editura Polirom. Cartea a fost publicata in februarie 2021 in limba Romana, are 256 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti invatati rapid limba germana. Initiere si aprofundare: nivelurile A1, A2, B1 – 3 x CD audio, poti oricand vedea si alte carti de Anne Thomann, Beate Blasius. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea invatati rapid limba germana. Initiere si aprofundare: nivelurile A1, A2, B1 – 3 x CD audio PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea invatati rapid limba germana. Initiere si aprofundare: nivelurile A1, A2, B1 – 3 x CD audio la un super pret de doar 99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

invatati rapid limba germana. Initiere si aprofundare: nivelurile A1, A2, B1 – 3 x CD audio Rezumat

Cea mai rapida metoda de a invata o limba straina.

Bazata pe evolutiile recente in didactica limbilor straine, invatati rapid limba germana va ajuta sa va insusiti in doar 20 de minute pe zi, timp de 60 de zile, notiunile fundamentale de gramatica, fonetica si vocabular ale limbii germane. in scurt timp veti fi capabili sa va descurcati in situatii reale de comunicare si va veti familiariza cu aspectele caracteristice ale culturii germane.

Manualul contine:

  • 20 de dialoguri si vocabular
  • notiuni esentiale de gramatica
  • exercitii, teste si jocuri pentru fixarea cunostintelor dobandite si autoevaluare

Cele 3 CD-uri contin:

  • dialogurile, vocabularul si exercitiile
  • pronuntia sunetelor, intonatia in propozitie si in fraza
Autor(i): Anne Thomann, Beate Blasius
Anul aparitiei: februarie 2021
Editura: Polirom
Cod produs: 9789734682423
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Limbi straine
Nr. pagini: 256
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789734682423
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Anne Thomann, Beate Blasius sau din categoria Limbi straine.

Nu este cartea pe care o cauti? »