CATEGORII DE CARTI

Jurnal de mamica – 9 luni de neuitat

Carte scrisa de: Elena Veronesi
Vezi si cumpara cartea Jurnal de mamica – 9 luni de neuitat scrisa de autorul Elena Veronesi sub editura Creative Publishing. Cartea a fost publicata in martie 2018 in limba Romana, are 80 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Jurnal de mamica – 9 luni de neuitat, poti oricand vedea si alte carti de Elena Veronesi. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Jurnal de mamica – 9 luni de neuitat PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

62lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Jurnal de mamica – 9 luni de neuitat la un super pret de doar 62lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Jurnal de mamica – 9 luni de neuitat Rezumat

Perioada sarcinii reprezinta o etapa unica si speciala in viata unei femei. in cele 9 luni de sarcina, viitoarea mamica experimenteaza senzatii nemaiintalnite, dar trece si prin schimbari fizice si emotionale. Jurnalul o insoteste pe mamica in aceasta calatorie experientiala. Astfel, ii permite sa-si asearna pe hartie toate gandurile, emotiile si amintirile si sa tina evidenta aspectelor practice din timpul sarcinii.

Autor(i): Elena Veronesi
Anul aparitiei: martie 2018
Editura: Creative Publishing
Cod produs: 978-606-683-679-1
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Parenting si Cresterea copilului
Nr. pagini: 80
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-683-679-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Elena Veronesi sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.

Nu este cartea pe care o cauti? »