CATEGORII DE CARTI

Jurnal necenzurat

Carte scrisa de: Vaslav Nijinski
Vezi si cumpara cartea Jurnal necenzurat scrisa de autorul Vaslav Nijinski sub editura Nemira. Cartea a fost publicata in mai 2018 in limba Romana, are 304 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Jurnal necenzurat, poti oricand vedea si alte carti de Vaslav Nijinski. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Jurnal necenzurat PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Jurnal necenzurat la un super pret de doar 39.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Jurnal necenzurat Rezumat

Acesta este jurnalul integral al celui mai mare dansator din toate timpurile. Scrise in iarna 1918–1919, cand Vaslav Nijinski se afla in Elvetia, impreuna cu sotia si fiica sa, caietele sale se constituie in marturia bulversanta a unei vieti dedicate creatiei. in plina tinerete si glorie, artistul e pe punctul de a ceda in fata nebuniei. Arta si viata cotidiana palpita in pagini care vorbesc mai ales despre suferinta si cautare repetitiv, obsesiv, incoerent, violent.

Autor(i): Vaslav Nijinski
Anul aparitiei: mai 2018
Editura: Nemira
Cod produs: 978-606-43-0284-7
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 304
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-43-0284-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Vaslav Nijinski sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »