CATEGORII DE CARTI

Lectia de limba si literatura Romana. Teorie. Aplicatii (clasa a V-a)

Carte scrisa de: Marilena Pavelescu
Vezi si cumpara cartea Lectia de limba si literatura Romana. Teorie. Aplicatii (clasa a V-a) scrisa de autorul Marilena Pavelescu sub editura Litera. Cartea a fost publicata in septembrie 2017 in limba Romana, are 160 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Lectia de limba si literatura Romana. Teorie. Aplicatii (clasa a V-a), poti oricand vedea si alte carti de Marilena Pavelescu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Lectia de limba si literatura Romana. Teorie. Aplicatii (clasa a V-a) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

21.51lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Lectia de limba si literatura Romana. Teorie. Aplicatii (clasa a V-a) la un super pret de doar 21.51lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Lectia de limba si literatura Romana. Teorie. Aplicatii (clasa a V-a) Rezumat

Autor(i): Marilena Pavelescu
Anul aparitiei: septembrie 2017
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-332-055-2
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare
Nr. pagini: 160
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-332-055-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Marilena Pavelescu sau din categoria Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare.

Nu este cartea pe care o cauti? »