CATEGORII DE CARTI

Lectii pentru tehnologia informatiilor si comunicatiilor (TIC)

Carte scrisa de: Emil Onea
Vezi si cumpara cartea Lectii pentru tehnologia informatiilor si comunicatiilor (TIC) scrisa de autorul Emil Onea sub editura Nomina. Cartea a fost publicata in ianuarie 2018 in limba Romana, are 256 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Lectii pentru tehnologia informatiilor si comunicatiilor (TIC), poti oricand vedea si alte carti de Emil Onea. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Lectii pentru tehnologia informatiilor si comunicatiilor (TIC) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

26.01lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Lectii pentru tehnologia informatiilor si comunicatiilor (TIC) la un super pret de doar 26.01lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Lectii pentru tehnologia informatiilor si comunicatiilor (TIC) Rezumat

Lectii pentru tehnologia informatiilor si comunicatiilor (TIC)

Preg[tirea optionala pentru examenul din liceu si pentru ECDL

Autor(i): Emil Onea
Anul aparitiei: ianuarie 2018
Editura: Nomina
Cod produs: 978-606-535-431-9
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare
Nr. pagini: 256
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-535-431-9
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Emil Onea sau din categoria Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare.

Nu este cartea pe care o cauti? »