CATEGORII DE CARTI

Legamintul lui Dumnezeu. Trei eseuri despre unitatea Scripturii

Carte scrisa de: Mary Healy, Paolo Prosperi, Ricardo Aldana
Vezi si cumpara cartea Legamintul lui Dumnezeu. Trei eseuri despre unitatea Scripturii scrisa de autorul Mary Healy, Paolo Prosperi, Ricardo Aldana sub editura Ratio et Revelatio. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 110 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Legamintul lui Dumnezeu. Trei eseuri despre unitatea Scripturii, poti oricand vedea si alte carti de Mary Healy, Paolo Prosperi, Ricardo Aldana. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Legamintul lui Dumnezeu. Trei eseuri despre unitatea Scripturii PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Legamintul lui Dumnezeu. Trei eseuri despre unitatea Scripturii la un super pret de doar 24.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Legamintul lui Dumnezeu. Trei eseuri despre unitatea Scripturii Rezumat

O mai mare atentie acordata hermeneuticii lui Isus poate oferi un fundament teologic mai profund pentru sensul spiritual si poate fi, astfel, un imbold pentru o reinnoire a predicarii, invataturii si rugaciunii biblice in traditia antica a intelegerii spirituale.

– Mary Healy

Autor(i): Mary Healy, Paolo Prosperi, Ricardo Aldana
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Ratio et Revelatio
Cod produs: 9786069659274
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Religie
Nr. pagini: 110
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786069659274
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Mary Healy, Paolo Prosperi, Ricardo Aldana sau din categoria Religie.

Nu este cartea pe care o cauti? »