CATEGORII DE CARTI

Legislatia asociatiilor de proprietari (ianuarie 2021)

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Legislatia asociatiilor de proprietari (ianuarie 2021) scrisa de autorul *** sub editura Universul Juridic. Cartea a fost publicata in ianuarie 2021 in limba Romana, are 256 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Legislatia asociatiilor de proprietari (ianuarie 2021), poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Legislatia asociatiilor de proprietari (ianuarie 2021) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

23.72lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Legislatia asociatiilor de proprietari (ianuarie 2021) la un super pret de doar 23.72lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Legislatia asociatiilor de proprietari (ianuarie 2021) Rezumat

Editia a 2-a (revizuita) a lucrarii, Legislatia asociatiilor de proprietari: ianuarie 2021, tiparita pe hartie alba de calitate superioara, reuneste actele normative esentiale din domeniu, redate integral sau in extras (dupa caz).

Printre noutatile aduse de aceasta editie, semnalam extrasele din Norma de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei, Procedura privind verificarile si reviziile tehnice ale instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, Regulamentul privind racordarea la sistemul de distributie a gazelor naturale – OPANRE nr. 178/2020.

Lucrarea Legislatia asociatiilor de proprietari: ianuarie 2021 este destinata nu doar asociatiilor de proprietari, ci si locatarilor (proprietari, chiriasi) si, desigur, teoreticienilor si practicienilor din aceasta arie juridica.

Despre colectie:
PRO LEGE – O colectie necesara oricarui jurist:

>> reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare si de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia
>> prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

>> seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica, beneficiaza de grafica si de cromatica speciale (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie), incluzand totodata un vast material informativ suplimentar;

>> fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

COORDONAREA GENERALa a Colectiei PRO LEGE este asigurata de consilier juridic Oliviu Craznic.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: ianuarie 2021
Editura: Universul Juridic
Cod produs: 9786063907531
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Drept si legislatie
Nr. pagini: 256
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786063907531
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Drept si legislatie.

Nu este cartea pe care o cauti? »