CATEGORII DE CARTI

Lucius Annaeus Seneca

Carte scrisa de: Gheorghe Gutu
Vezi si cumpara cartea Lucius Annaeus Seneca scrisa de autorul Gheorghe Gutu sub editura Humanitas. Cartea a fost publicata in octombrie 2021 in limba Romana, are 308 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Lucius Annaeus Seneca, poti oricand vedea si alte carti de Gheorghe Gutu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Lucius Annaeus Seneca PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

42lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Lucius Annaeus Seneca la un super pret de doar 42lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Lucius Annaeus Seneca Rezumat

Tabel cronologic, arbore genealogic, indice si glosar de Dionisie Pirvuloiu

„Cine oare nu vede ca in sufletul acestui om s-a dus o lupta pe care numai moartea avea sa o curme, intre doctrina unei scoli de care din atatea motive se simtea puternic legat si simtirea generoasa a unui suflet frumos, a acestei constiinte care a vorbit pentru toate veacurile? Viata lui nu infatiseaza oare spectacolul aceluiasi tragic conflict? Predicatorul stralucit al virtutii, urmarind cu ardoare religioasa idealul intelepciunii, era silit sa fie preceptorul si sfetnicul unui Nero. «Nu s-a retras la timp din viata politica, nu a urmat intocmai prea frumoasele invataturi ale predicii morale, a vorbit mai frumos decat a trait», spun cenzorii severi. Sa acordam acestei trufase neindurari satisfactia orgoliului facil si sa pastram o respectuoasa tacere in fata destinului acestui om rar, sortit sa fie, si dupa moarte, victima nebuniei neroniene si a decaderii epocii. E singurul raspuns pe care acest suflet mare il merita.“ — G. GUtU

„Profesorul Gheorghe Gutu a fost un distins intelectual, un autentic om de carte, un erudit clasicist, fin cunoscator si iubitor de muzica, un om de o impecabila rectitudine si de o exemplara modestie.“ — GABRIELA CREtIA

Autor(i): Gheorghe Gutu
Anul aparitiei: octombrie 2021
Editura: Humanitas
Cod produs: 9789735065867
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 308
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9789735065867
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Gheorghe Gutu sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »