CATEGORII DE CARTI

Lumina celuilalt. Cuvinte pentru linistire

Carte scrisa de: Savatie Bastovoi
Vezi si cumpara cartea Lumina celuilalt. Cuvinte pentru linistire scrisa de autorul Savatie Bastovoi sub editura Cathisma. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 176 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Lumina celuilalt. Cuvinte pentru linistire, poti oricand vedea si alte carti de Savatie Bastovoi. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Lumina celuilalt. Cuvinte pentru linistire PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

25lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Lumina celuilalt. Cuvinte pentru linistire la un super pret de doar 25lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Lumina celuilalt. Cuvinte pentru linistire Rezumat

Lucrurile exista prin lumina. Vedem un lucru in masura in care el reflecta lumina. Lucrurile peste care nu cade lumina nu le vedem si despre ele nu avem stiinta ca exista.

Dragostea pe care o revarsam asupra oamenilor este ca o lumina care descopera lucrurile aflate pana atunci in intuneric. Prin iubire cunoastem si vedem pe celalalt in adevarata lui lumina. Numai iubirea este vazatoare. Daca cineva vrea sa stie ce inseamna sa fii vazator cu duhul, trebuie sa stie ca asta inseamna sa iubesti.

Vedem pe celalalt doar in masura in care lumina fetei noastre cade pe fata lui si il face vazut.
Lumina e ceva ce poti aprinde in ochii celuilalt. Atunci cind ea arde, poti sti ca esti in iubire. Daca ai aprins?o, cauta sa nu o stingi. Lumina celuilalt este masura vietii tale.

Autor(i): Savatie Bastovoi
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Cathisma
Cod produs: 9786068272382
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Religie
Nr. pagini: 176
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786068272382
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Savatie Bastovoi sau din categoria Religie.

Nu este cartea pe care o cauti? »