CATEGORII DE CARTI

Lupi in blana de oaie. Cum facem fata oamenilor manipulatori

Carte scrisa de: George K. Simon
Vezi si cumpara cartea Lupi in blana de oaie. Cum facem fata oamenilor manipulatori scrisa de autorul George K. Simon sub editura Trei. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 174 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Lupi in blana de oaie. Cum facem fata oamenilor manipulatori, poti oricand vedea si alte carti de George K. Simon. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Lupi in blana de oaie. Cum facem fata oamenilor manipulatori PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Lupi in blana de oaie. Cum facem fata oamenilor manipulatori la un super pret de doar 39lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Lupi in blana de oaie. Cum facem fata oamenilor manipulatori Rezumat

”Lupii in blana de oaie” sunt acei manipulatori care stiu pe ce ”butoane” sa apese pentru a se folosi de tine si a profita de slabiciunile si nesiguranta ta. Poate fi adolescentul care ameninta ca se sinucide, poate fi partenerul de viata care sustine ca din cauza ta s-a apucat de baut sau poate fi colegul de serviciu care iti submineaza munca, sub pretextul ca el nu vrea decat sa te ajute.

Cartea de fata iti deschide ochii asupra strategiilor ascunse ale manipulatorilor cinici si agresivi si iti ofera 12 instrumente pentru a le face fata cu fermitate si siguranta de sine.

Autor(i): George K. Simon
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Trei
Cod produs: 978-606-40-1016-2
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Lecturi motivationale
Nr. pagini: 174
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-40-1016-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul George K. Simon sau din categoria Lecturi motivationale.

Nu este cartea pe care o cauti? »