CATEGORII DE CARTI

Mama, tu unde erai atunci? Efectele neglijarii emotionale

Carte scrisa de: Jasmine Lee Cori
Vezi si cumpara cartea Mama, tu unde erai atunci? Efectele neglijarii emotionale scrisa de autorul Jasmine Lee Cori sub editura Trei. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 336 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Mama, tu unde erai atunci? Efectele neglijarii emotionale, poti oricand vedea si alte carti de Jasmine Lee Cori. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Mama, tu unde erai atunci? Efectele neglijarii emotionale PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

45lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Mama, tu unde erai atunci? Efectele neglijarii emotionale la un super pret de doar 45lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Mama, tu unde erai atunci? Efectele neglijarii emotionale Rezumat

Ati avut o mama distanta si distrata? Sau poate una iritabila, gata oricand sa va jigneasca? si vi se intampla sa intampinati in prezent dificultati in cadrul relatiilor cu cei apropiati sau sa va aveti senzatia ca sunteti lipsit de orice merit si valoare? Daca simtiti ca exista un gol lasat de mama care a fost absenta emotional (sau chiar abuziva), cartea de fata va ajuta sa va vindecati ranile din trecut, sa integrati si sa procesati neimplinirile din copilarie si sa gasiti cai pentru a va oferi iubirea si grija care v-au lipsit atat de mult.

Autor(i): Jasmine Lee Cori
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Trei
Cod produs: 978-606-40-1092-6
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Parenting si Cresterea copilului
Nr. pagini: 336
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-40-1092-6
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jasmine Lee Cori sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.

Nu este cartea pe care o cauti? »