CATEGORII DE CARTI

Marele roman al matematicii. Din preistorie in zilele noastre

Carte scrisa de: Mickael Launay
Vezi si cumpara cartea Marele roman al matematicii. Din preistorie in zilele noastre scrisa de autorul Mickael Launay sub editura Trei. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 304 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Marele roman al matematicii. Din preistorie in zilele noastre, poti oricand vedea si alte carti de Mickael Launay. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Marele roman al matematicii. Din preistorie in zilele noastre PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

45lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Marele roman al matematicii. Din preistorie in zilele noastre la un super pret de doar 45lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Marele roman al matematicii. Din preistorie in zilele noastre Rezumat

in timpurile stravechi, matematica a fost inventata pentru a fi utila. Numerele erau folosite pentru a tine socoteala turmelor, iar geometria ajuta la masurarea campurilor si la trasarea drumurilor. Povestea ar fi putut sa se opreasca aici, dar, de-a lungul secolelor, oamenii au continuat sa exploreze cu uimire caile sinuoase ale acestei stiinte abstracte.

Desigur, istoria matematicii a fost scrisa de genii, insa adevaratele personaje ale acestui „mare roman” sunt ideile. Acele idei care incoltesc intr-o buna zi in mintea cuiva, dupa care se propaga din secol in secol, din continent in continent, cresc si infloresc, sfarsind prin a ne ajuta in viata de zi cu zi in moduri dintre cele mai surprinzatoare.

Mickaël Launay ne arata cat de frumoasa, poetica si surprinzatoare este, de fapt, matematica, aceasta disciplina aparent arida, care ascunde comori nebanuite. Numarul ? este de-a dreptul fascinant, iar sirul lui Fibonacci si numarul de aur ne deschid perspective insolite asupra realitatii inconjuratoare. Ecuatiile sunt adevarate provocari intelectuale, iar infinitul mic ne asalteaza mintea cu nenumarate paradoxuri.

Daca n-ai inteles niciodata nimic din matematica, daca ti s-a intamplat chiar s-o detesti, ce-ai zice sa-i dai o a doua sansa? Vei avea parte de o mare surpriza.

Autor(i): Mickael Launay
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Trei
Cod produs: 978-606-40-0625-7
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinta si tehnica
Nr. pagini: 304
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-40-0625-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Mickael Launay sau din categoria stiinta si tehnica.

Nu este cartea pe care o cauti? »