CATEGORII DE CARTI

Marx (Vol. 7)

Carte scrisa de: Jose Manuel Bermudo
Vezi si cumpara cartea Marx (Vol. 7) scrisa de autorul Jose Manuel Bermudo sub editura Litera. Cartea a fost publicata in februarie 2021 in limba Romana, are 144 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Marx (Vol. 7), poti oricand vedea si alte carti de Jose Manuel Bermudo. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Marx (Vol. 7) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Marx (Vol. 7) la un super pret de doar 39.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Marx (Vol. 7) Rezumat

„Filosof, ziarist, economist, lider politic, Marx este mai mult decat parintele comunismului (cel putin al acelui sistem comunist care astazi pare aruncat la groapa de gunoi a istoriei). Materialismul sau istoric reprezinta un instrument inovator si eficient pentru interpretarea proceselor sociale si istorice, care porneste de la centralitatea muncii si a conditiilor materiale ale vietii spre a intelege cum trebuie structurile juridice, ideologice si conceptuale ale fiecarei epoci. O gandire ce pune in lumina o noua antropologie filosofica, potrivit careia omul si constiinta sa sunt rezultatul propriei interactiuni cu lumea.” – Manuel Cruz (profesor universitar de filosofie)

Autor(i): Jose Manuel Bermudo
Anul aparitiei: februarie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 9786063349423
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 144
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786063349423
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jose Manuel Bermudo sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »