CATEGORII DE CARTI

Memorator de fizica. Clasa VIII

Carte scrisa de: Gabriela Mihalache
Vezi si cumpara cartea Memorator de fizica. Clasa VIII scrisa de autorul Gabriela Mihalache sub editura Gama. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 100 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Memorator de fizica. Clasa VIII, poti oricand vedea si alte carti de Gabriela Mihalache. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Memorator de fizica. Clasa VIII PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.85lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Memorator de fizica. Clasa VIII la un super pret de doar 19.85lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Memorator de fizica. Clasa VIII Rezumat

Memoratorul face parte din seria de auxiliare aprobate de Ministerul Educatiei Nationale (MEN). Schematizarea lectiilor din manual pe care le va gasi in Memorator ajuta elevul sa retina toate notiunile necesare si sa-si creeze propriul sistem de organizare a informatiilor, memorarea lectiei devenind o activitate facila.

Setul contine:

  • 23 fise cu scheme de lectie;
  • 23 fise de verificare;
  • brosura cu teste-grila.

in aceeasi colectie memorator: – Memorator de geografie.Clasa a VIII-a – Memorator de geografie. Clasa a VIII-a – Memorator de fizica. Clasa a VIII-a – Memorator de geografie. Clasele a VI-a, a VII-a a V-a – Memorator de istorie. Clasa a VIII-a – Memorator de chimie. Clasele a VII-a, a VIII-a – Memorator de biologie. CLasa a VII-a – Memorator de engleza. Greseli frecvente in limba engleza – Memorator de matematica: Algebra. Geometrie – Memorator de engleza. Timpuri verbale. Verbe neregulate – Memorator de limba romana: Fonetica. Vocabular. Morfologie. – Memorator de biologie. Clasele a V-a, a VI-a – Memorator de istorie. Clasa a V-a.

Autor(i): Gabriela Mihalache
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731494067
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare
Nr. pagini: 100
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731494067
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Gabriela Mihalache sau din categoria Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare.

Nu este cartea pe care o cauti? »