CATEGORII DE CARTI

Memorator de istorie. Clasa VIII

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Memorator de istorie. Clasa VIII scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 100 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Memorator de istorie. Clasa VIII, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Memorator de istorie. Clasa VIII PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.85lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Memorator de istorie. Clasa VIII la un super pret de doar 19.85lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Memorator de istorie. Clasa VIII Rezumat

Memoratorul face parte din colectia de auxiliare aprobate de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si ofera elevului un suport pentru invatarea lectiilor. Memoratorul contine fise de verificare si scheme de lectie ce folosesc formulari scurte si concise, tabele si evidentieri grafice, facilitand memorarea lectiei si fixarea cunostintelor.

Setul contine:

  • 54 fise cu schema de lectie;
  • 54 fise de verificare;
  • brosura cu teste-grila.
in aceeasi colectie pentru scolari: – Memorator de geografie. Clasa a VIII-a – Memorator de geografie. Clasa a VIII-a – Memorator de fizica. Clasa a VIII-a – Memorator de geografie. Clasele a VI-a, a VII-a a V-a – Memorator de istorie. Clasa a V-a – Memorator de fizica. Clasa a VIII-a – Memorator de biologie. Clasele a V-a, a VI-a – Memorator de engleza. Greseli frecvente in limba engleza – Memorator de matematica: Algebra. Geometrie – Memorator de engleza. Timpuri verbale. Verbe neregulate – Memorator de limba romana: Fonetica. Vocabular. Morfologie. – Memorator de chimie. Clasele a VII-a, a VIII-a – Memorator de biologie. Clasa a VII-a
Autor(i): ***
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731494111
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare
Nr. pagini: 100
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731494111
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare.

Nu este cartea pe care o cauti? »