CATEGORII DE CARTI

Memoriile Reginei Maria a Romaniei. Scrieri alese. Marturii si amintiri. Volumul XIV

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Memoriile Reginei Maria a Romaniei. Scrieri alese. Marturii si amintiri. Volumul XIV scrisa de autorul *** sub editura Erc Press. Cartea a fost publicata in ianuarie 2017 in limba Romana, are 77 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Memoriile Reginei Maria a Romaniei. Scrieri alese. Marturii si amintiri. Volumul XIV, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Memoriile Reginei Maria a Romaniei. Scrieri alese. Marturii si amintiri. Volumul XIV PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

14.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Memoriile Reginei Maria a Romaniei. Scrieri alese. Marturii si amintiri. Volumul XIV la un super pret de doar 14.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Memoriile Reginei Maria a Romaniei. Scrieri alese. Marturii si amintiri. Volumul XIV Rezumat

Textul actualei editii este o completare la Povestea vietii mele, in care au fost incluse diverse scrieri ale reginei Maria, precum si unele marturisiri ale unor persoane care au cunoscut-o pe suverana in timpul vietii ei. Noua serie are titlul: Regina Maria. Scrieri alese. Marturii si Amintiri.

Pentru conformitatea cu textele originale, Editura Erc Press a intervenit, din punct de vedere reactional, in scopul facilitarii intelegerii textului, efectuand usoare adaptari si modificari impuse de normele ortografice in vigoare ale limbii romane.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: ianuarie 2017
Editura: Erc Press
Cod produs: 9786066027533
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 77
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786066027533
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »