CATEGORII DE CARTI

Middlemarch (Carte pentru toti)

Carte scrisa de: George Eliot
Vezi si cumpara cartea Middlemarch (Carte pentru toti) scrisa de autorul George Eliot sub editura Litera. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 1072 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Middlemarch (Carte pentru toti), poti oricand vedea si alte carti de George Eliot. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Middlemarch (Carte pentru toti) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Middlemarch (Carte pentru toti) la un super pret de doar 39.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Middlemarch (Carte pentru toti) Rezumat

Dorothea Brooke traieste, impreuna cu sora ei mai mica, Celia, sub protectia unchiului lor. Este o fata pioasa, dar are preocupari indraznete pe care unchiul le descurajeaza, considerandu?le mai potrivite pentru un barbat. Curtata de tanarul Sir James Chettam, ea prefera sa se casatoreasca cu un barbat mult mai in varsta pe care il idolatrizeaza pentru preocuparile lui intelectuale si spirituale. Dezamagirea de dupa casatorie a Dorotheei si mirajul refuzat al adevaratei iubiri evolueaza intr-o vasta galerie de vieti si de personaje din orasul fictiv Middlemarch si din imprejurimi, in anii ’30 ai secolului al XIX-lea. Intrigile de iubire, incursiunile psihologice, povara convenientelor sociale, conformismul sau spiritul de rebeliune sunt sustinute de autoare cu forta inteligentei si a maturitatii, captivand cititorul de la prima pana la ultima pagina.

Autor(i): George Eliot
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-6552-2
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura moderna
Nr. pagini: 1072
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-6552-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul George Eliot sau din categoria Literatura moderna.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante