CATEGORII DE CARTI

Misterul crimei fara cadavru

Carte scrisa de: Agatha Christie
Vezi si cumpara cartea Misterul crimei fara cadavru scrisa de autorul Agatha Christie sub editura Litera. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 304 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Misterul crimei fara cadavru, poti oricand vedea si alte carti de Agatha Christie. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Misterul crimei fara cadavru PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Misterul crimei fara cadavru la un super pret de doar 34.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Misterul crimei fara cadavru Rezumat

Abia ce apuca Gwenda sa se mute in noua ei locuinta, ca incep sa se petreaca lucruri ciudate.

Eforturile ei de a moderniza casa au ca rezultat doar dezgroparea trecutului. Mai mult, Gwenda are o senzatie irationala de groaza ori de cate ori urca scarile si, speriata, apeleaza la Miss Marple ca sa alunge fantomele. Descopera insa, totodata, ca trebuie rezolvata o crima „perfecta”, comisa cu multi ani inainte…

Autor(i): Agatha Christie
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 9786063370816
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura moderna
Nr. pagini: 304
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786063370816
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Agatha Christie sau din categoria Literatura moderna.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante