CATEGORII DE CARTI

Carti Online: Literatura romana

Momente si schite (Carte pentru toti)

Momente si schite (Carte pentru toti) este scrisa de autorul Ion Luca Caragiale sub editura Litera. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Dale

Dale este scrisa de autorul Vlad Niculescu sub editura Tracus Arte. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Revelion 45

Revelion 45 este scrisa de autorul Haralamb Zinca sub editura Publisol. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

in sfarsit am o viata perfecta

in sfarsit am o viata perfecta este scrisa de autorul Horia Corches sub editura OMG Publishing House. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Lumea prin ochelarii tai

Lumea prin ochelarii tai este scrisa de autorul Costica Ciocan sub editura Neverland. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Ion Ghica. Opere. Vol.1-3

Ion Ghica. Opere. Vol.1-3 este scrisa de autorul Ion Ghica sub editura Fundatia Nationala pentru stiinta si Arta. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Reproducere color

Reproducere color este scrisa de autorul Victoria Dragu Dimitriu sub editura Vremea. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Domnita Ruxandra si alte nuvele

Domnita Ruxandra si alte nuvele este scrisa de autorul Nicolae Gane sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Fotocrom paradis

Fotocrom paradis este scrisa de autorul Deniz Otay sub editura OMG Publishing House. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Poeme (+CD)

Poeme (+CD) este scrisa de autorul Corneliu Coposu sub editura Fundatia Academia Civica. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Vladimir Streinu. Opere (vol. I-II)

Vladimir Streinu. Opere (vol. I-II) este scrisa de autorul Vladimir Streinu sub editura Fundatia Nationala pentru stiinta si Arta. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Sputnik in gradina

Sputnik in gradina este scrisa de autorul Gabi Eftimie sub editura OMG Publishing House. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Vedenia

Vedenia este scrisa de autorul Cornel Nistea sub editura scoala Ardeleana. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Yesod

Yesod este scrisa de autorul Laura Sgarcitu sub editura Charmides. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Lista de asteptare

Lista de asteptare este scrisa de autorul Ion Pop sub editura Limes. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Scrinul negru (Vol.2)

Scrinul negru (Vol.2) este scrisa de autorul George Calinescu sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Cismigienii (Top 10+)

Cismigienii (Top 10+) este scrisa de autorul Eugen Cadaru sub editura Polirom. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Bietul Ioanide (Vol.2)

Bietul Ioanide (Vol.2) este scrisa de autorul George Calinescu sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Ion Budai-Deleanu. Opere

Ion Budai-Deleanu. Opere este scrisa de autorul Academia Romana, Ioan Budai-Deleanu sub editura Fundatia Nationala pentru stiinta si Arta. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Poemul de dragoste

Poemul de dragoste este scrisa de autorul Traian Stef sub editura scoala Ardeleana. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

serban Cioculescu. Opere (Vol. III). Caragialiana

serban Cioculescu. Opere (Vol. III). Caragialiana este scrisa de autorul Şerban Filip Cioculescu sub editura Fundatia Nationala pentru stiinta si Arta. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Homosexualii – asasini si victime

Homosexualii – asasini si victime este scrisa de autorul Traian Tandin sub editura Neverland. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Caii lui Dumnezeu

Caii lui Dumnezeu este scrisa de autorul Nicolae Tita sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Ruga intru Adevar

Ruga intru Adevar este scrisa de autorul Ana-Maria Murariu sub editura Pavcon. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Altera Pars

Altera Pars este scrisa de autorul Horia Marchean sub editura Berg. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

H?X. Poeme

H?X. Poeme este scrisa de autorul Daniela Hendea sub editura Fractalia. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Zana fluturilor

Zana fluturilor este scrisa de autorul Nestor Urechia sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Setea muntelui de sare

Setea muntelui de sare este scrisa de autorul Marin Sorescu sub editura Art. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Tudor Arghezi – Opere. Vol. XI-XII

Tudor Arghezi – Opere. Vol. XI-XII este scrisa de autorul Tudor Arghezi sub editura Fundatia Nationala pentru stiinta si Arta. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Comoara si alte nuvele

Comoara si alte nuvele este scrisa de autorul Ioan Slavici sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Cine nu e mangaiat. Antologia generatiei 2000

Cine nu e mangaiat. Antologia generatiei 2000 este scrisa de autorul Alexandru Cosmescu, Anastasia Gavrilovici sub editura Cartier. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Opera poetica (vol. 1)

Opera poetica (vol. 1) este scrisa de autorul Simona Popescu sub editura Rocart. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

ingeri de sticla

ingeri de sticla este scrisa de autorul Nicolae Tita sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Aporia (Dezbaratii)

Aporia (Dezbaratii) este scrisa de autorul Oana Uiorean sub editura Fractalia. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Profa de psiho. Fundul femeii

Profa de psiho. Fundul femeii este scrisa de autorul Ionelas Popa sub editura Aldo Press. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

O femeie pentru Apocalips

O femeie pentru Apocalips este scrisa de autorul Horia Vintila sub editura Vremea. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Apa mortilor

Apa mortilor este scrisa de autorul Nicolae Tita sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Femeia la cincizeci de ani

Femeia la cincizeci de ani este scrisa de autorul Livia Dimulescu sub editura Universitara. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Duduca Balasa si alte nuvele

Duduca Balasa si alte nuvele este scrisa de autorul Nicolae Gane sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Pisica mea si luna

Pisica mea si luna este scrisa de autorul Constantin Abaluta sub editura Charmides. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Disparitii misterioase

Disparitii misterioase este scrisa de autorul Dan Apostol sub editura Aldo Press. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.

Padureanca si alte nuvele

Padureanca si alte nuvele este scrisa de autorul Ioan Slavici sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura romana.