CATEGORII DE CARTI

Muntii Bihorului – Platoul Padis – Harta de drumetie – Muntii nostri

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Muntii Bihorului – Platoul Padis – Harta de drumetie – Muntii nostri scrisa de autorul *** sub editura Schubert & Franzke. Cartea a fost publicata in februarie 2021 in limba Romana, are 1 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Muntii Bihorului – Platoul Padis – Harta de drumetie – Muntii nostri, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Muntii Bihorului – Platoul Padis – Harta de drumetie – Muntii nostri PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

22.2lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Muntii Bihorului – Platoul Padis – Harta de drumetie – Muntii nostri la un super pret de doar 22.2lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Muntii Bihorului – Platoul Padis – Harta de drumetie – Muntii nostri Rezumat

Harta Muntilor Bihorului – Platoul Padis poarta indicativul MN17, ceea ce-nseamna ca este al saptesprezecelea numar din colectia „Muntii Nostri”.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor.

Platoul Padis apare la o scara mai detaliata: 1 : 25 000.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise in detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util in masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot in evidenta relieful, usurand orientarea.

Aplicatiile disponibile pe platformele iOS si Android vor risipi aura nostalgica a hartii, conferind produsului complexitatea tehnica obligatorie secolului in care traim.

Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile insorite ale Muntilor Bihorului, scrutand in zare culmile vecine, cele care vor da in curand numele urmatoarelor harti din colectia „Muntii Nostri”.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: februarie 2021
Editura: Schubert & Franzke
Cod produs: 5948490930337
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Turism si calatorii
Nr. pagini: 1
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 5948490930337
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Turism si calatorii.

Nu este cartea pe care o cauti? »