CATEGORII DE CARTI

Noapte cu vampir si steag

Carte scrisa de: Mircea Liviu Goga
Vezi si cumpara cartea Noapte cu vampir si steag scrisa de autorul Mircea Liviu Goga sub editura Pavcon. Cartea a fost publicata in decembrie 2019 in limba Romana, are 140 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Noapte cu vampir si steag, poti oricand vedea si alte carti de Mircea Liviu Goga. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Noapte cu vampir si steag PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

26lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Noapte cu vampir si steag la un super pret de doar 26lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Noapte cu vampir si steag Rezumat

Culegere de povestiri fantastice si science-fiction, in binecunoscutul si indragitul stil al scriitorului craiovean Mircea Liviu Goga, unul dintre maestrii literaturii fantastice contemporane.Contine povestirile:
Al 16-lea etaj
Ghereta
Imaginea ta
Noapte cu vampir si steag
Repartitia
Tablou cu Maestru
Prisaca

Autor(i): Mircea Liviu Goga
Anul aparitiei: decembrie 2019
Editura: Pavcon
Cod produs: 978-606-905-735-3
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Fantasy si SF
Nr. pagini: 140
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-905-735-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Mircea Liviu Goga sau din categoria Fantasy si SF.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante