CATEGORII DE CARTI

Oglinda marii

Carte scrisa de: Joseph Conrad
Vezi si cumpara cartea Oglinda marii scrisa de autorul Joseph Conrad sub editura Aldo Press. Cartea a fost publicata in iunie 2016 in limba Romana, are 144 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Oglinda marii, poti oricand vedea si alte carti de Joseph Conrad. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Oglinda marii PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Oglinda marii la un super pret de doar 24.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Oglinda marii Rezumat

Apa este prietenoasa cu omul. Oceanul, partea Naturii care, in neschimbarea si maiestatea puterii sale, a fost mutata la cea mai mare departare de spiritul omenirii, a fost intotdeauna un prieten al natiunilor intreprinzatoare ale pamantului. Si, dintre toate stihiile, Oceanul este cel in care oamenii au fost intotdeauna predispusi sa se increada, de parca imensitatea sa ascundea o rasplata la fel de mare ca el insusi.

Autor(i): Joseph Conrad
Anul aparitiei: iunie 2016
Editura: Aldo Press
Cod produs: 978-973-701-385-9
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura clasica
Nr. pagini: 144
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-973-701-385-9
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Joseph Conrad sau din categoria Literatura clasica.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante