CATEGORII DE CARTI

Omilii si adnotari la Numere • Adnotari la Deuteronom (Vol. 1)

Carte scrisa de: Origen
Vezi si cumpara cartea Omilii si adnotari la Numere • Adnotari la Deuteronom (Vol. 1) scrisa de autorul Origen sub editura Polirom. Cartea a fost publicata in ianuarie 2022 in limba Romana, Latina, are 728 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Omilii si adnotari la Numere • Adnotari la Deuteronom (Vol. 1), poti oricand vedea si alte carti de Origen. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Omilii si adnotari la Numere • Adnotari la Deuteronom (Vol. 1) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

79lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Omilii si adnotari la Numere • Adnotari la Deuteronom (Vol. 1) la un super pret de doar 79lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Omilii si adnotari la Numere • Adnotari la Deuteronom (Vol. 1) Rezumat

„Legea nu devine «Vechi Testament» decat pentru cei care vor s-o inteleaga in mod carnal. si in mod obligatoriu pentru acestia a devenit «veche» si a imbatranit, pentru ca nu poate sa-si pastreze puterile. Pentru noi insa, care o intelegem si o expunem in mod duhovnicesc si cu gandul Evangheliei, este mereu «noua»: ambele sunt pentru noi «Noul Testament», nu prin cronologie, ci prin noutatea intelegerii.”

Autor(i): Origen
Anul aparitiei: ianuarie 2022
Editura: Polirom
Cod produs: 9789734688326
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Religie
Nr. pagini: 728
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789734688326
Limba: Romana, Latina
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Origen sau din categoria Religie.

Nu este cartea pe care o cauti? »