CATEGORII DE CARTI

Ora de lectura. Texte si activitati 9-10 ani

Carte scrisa de: Gabriela Barbulescu, Daniela Elena Ionita
Vezi si cumpara cartea Ora de lectura. Texte si activitati 9-10 ani scrisa de autorul Gabriela Barbulescu, Daniela Elena Ionita sub editura Litera. Cartea a fost publicata in ianuarie 2018 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Ora de lectura. Texte si activitati 9-10 ani, poti oricand vedea si alte carti de Gabriela Barbulescu, Daniela Elena Ionita. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Ora de lectura. Texte si activitati 9-10 ani PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

13.41lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Ora de lectura. Texte si activitati 9-10 ani la un super pret de doar 13.41lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Ora de lectura. Texte si activitati 9-10 ani Rezumat

Ora de lectura. Texte si activitati 9-10 ani

Autor(i): Gabriela Barbulescu, Daniela Elena Ionita
Anul aparitiei: ianuarie 2018
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-2887-9
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-2887-9
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Gabriela Barbulescu, Daniela Elena Ionita sau din categoria Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare.

Nu este cartea pe care o cauti? »