CATEGORII DE CARTI

Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni

Carte scrisa de: Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay
Vezi si cumpara cartea Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni scrisa de autorul Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay sub editura Prestige. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Romana, are 208 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni, poti oricand vedea si alte carti de Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

45lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni la un super pret de doar 45lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni Rezumat

Aceasta carte dezvaluie adevaruri alarmante despre natura si caracteristicile virusului SRAS-CoV-2, ca si despre culisele unei conspiratii a tacerii de proportii fenomenale inconjurand pandemia – care, de doi ani deja, continua sa tina in captivitate lumea intreaga.

Departe de zgomotul mass-mediei tabloide, doi dintre cei mai importanti cercetatori internationali in virusologie dezvaluie cu rigoare, dar pe intelesul tuturor, de ce SRAS-CoV-2 stie sa ucida ca niciun alt virus dinaintea lui.Un virus care a fost obtinut in laborator, prezentand o agresivitate anormala si extrem de patogena. Acest lucru era evident cunoscut Chinei chiar inainte de izbucnirea pandemiei, dar si americanilor care au finantat experimentele genetice periculoase, fara masuri de securitate adecvate, din Wuhan. Cercetatorii, sprijiniti de un ziarist de investigatie italian, denunta zidul de reticente si conflicte de interese, ca si complicitatea unor sectoare publice americane, a cercetatorilor si a majoritatii mass-mediei care au condus la tragedia milioanelor de morti de pe toata planeta. Morti care ar fi putut fi evitate.

Autor(i): Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: Prestige
Cod produs: 9786069609316
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Spiritualitate si ezoterism
Nr. pagini: 208
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786069609316
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.

Nu este cartea pe care o cauti? »