CATEGORII DE CARTI

Osho. Psihologie, terapie si meditatie

Carte scrisa de: Osho
Vezi si cumpara cartea Osho. Psihologie, terapie si meditatie scrisa de autorul Osho sub editura Atman. Cartea a fost publicata in ianuarie 2020 in limba Romana, are 264 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Osho. Psihologie, terapie si meditatie, poti oricand vedea si alte carti de Osho. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Osho. Psihologie, terapie si meditatie PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

30lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Osho. Psihologie, terapie si meditatie la un super pret de doar 30lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Osho. Psihologie, terapie si meditatie Rezumat

Daca patrunzi suficient de adanc, vei intelege ca nu stii nimic. Este posibil sa detii multe informatii, dar aceasta nu inseamna a cunoaste. Poate ca ai citit multe dintre scripturi, dar nici asta nu este cunoastere.

Cunoasterea este posibila doar atunci cand transcenzi viata si moartea, nu inainte. Cum ai putea cunoaste ceva, daca nici macar nu te-ai gasit pe tine insuti? Ce ai putea cunoaste, daca nu te cunosti?

Autor(i): Osho
Anul aparitiei: ianuarie 2020
Editura: Atman
Cod produs: 9786068758671
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Spiritualitate si ezoterism
Nr. pagini: 264
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786068758671
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Osho sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.

Nu este cartea pe care o cauti? »