CATEGORII DE CARTI

Pastele, spaghetele & co

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Pastele, spaghetele & co scrisa de autorul *** sub editura Nomina. Cartea a fost publicata in noiembrie 2019 in limba Romana, are 1 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Pastele, spaghetele & co, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Pastele, spaghetele & co PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

35lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Pastele, spaghetele & co la un super pret de doar 35lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Pastele, spaghetele & co Rezumat

Pastele: daca nu ar fi existat, ar fi trebuit sa fie inventate! Pastele nu sunt doar un simplu fel de mancare, sunt dorinta, prietenie… familie, amintiri!

Autor(i): ***
Anul aparitiei: noiembrie 2019
Editura: Nomina
Cod produs: 978-606-535-806-5
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Gastronomie si diete
Nr. pagini: 1
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-535-806-5
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Gastronomie si diete.

Nu este cartea pe care o cauti? »