CATEGORII DE CARTI

Popa`S, printre mai marii lumii. Ion Jianu in dialog cu Stefan Popa-Popa`S

Carte scrisa de: Ion Jianu
Vezi si cumpara cartea Popa`S, printre mai marii lumii. Ion Jianu in dialog cu Stefan Popa-Popa`S scrisa de autorul Ion Jianu sub editura Eikon. Cartea a fost publicata in decembrie 2017 in limba Romana, are 176 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Popa`S, printre mai marii lumii. Ion Jianu in dialog cu Stefan Popa-Popa`S, poti oricand vedea si alte carti de Ion Jianu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Popa`S, printre mai marii lumii. Ion Jianu in dialog cu Stefan Popa-Popa`S PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

69lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Popa`S, printre mai marii lumii. Ion Jianu in dialog cu Stefan Popa-Popa`S la un super pret de doar 69lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Popa`S, printre mai marii lumii. Ion Jianu in dialog cu Stefan Popa-Popa`S Rezumat

„intotdeauna cand am vazut caricaturile lui stefan PopaPopa’S, m-am gandit ca el este un supravietuitor cu geniu. Singurul care a supravietuit cand a aparut cinematograful sonor facand un cinematograf mut a fost Charlie Chaplin… De ce spun ca stefan este un supravietuitor cu geniu? Omul politic de astazi nu mai este cel de acum 40-50 de ani, adica nu mai este o presiune, nu mai este tensiune, nu mai este dictator, nu mai este chiar o personalitate. Omul politic roman de astazi – datorita, sa zicem, acestei situatii pe care unii o numesc democratie, dar e departe de a fi democratie – ajunge sa fie el insusi o caricatura, un degenerat. Cum poate sa existe stefan si sa faca caricaturi la… caricaturi si totusi ele sa nu moara? si atunci m-am gandit foarte mult la faptul ca el nu a facut nicio concesie. stefan nu face niciun fel de concesie acestei degradari a omului politic. si isi duce vocatia cu o bucurie de copil, impuscand doi iepuri dintr-o data. Odata salveaza caricaturile originale de la moarte, de la deces, dandu-le viata in expozitii si, in al doilea rand, dezinhiba spatiul politic de seriozitate… De fapt, spatiul politic romanesc nu e marcat de seriozitate, ci e marcat de un soi de crispare sau, sa zicem, inhibitie sufleteasca. stefan le dezinhiba… Se joaca ca un copil si parca ii reda fiecarui om politic bucuria de a fi. O carte cu si despre stefan Popa-Popa’s e binevenita.” (Dan Puric)

Autor(i): Ion Jianu
Anul aparitiei: decembrie 2017
Editura: Eikon
Cod produs: 978-606-711-630-4
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 176
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-711-630-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ion Jianu sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »