CATEGORII DE CARTI

Presedintii americani… Pasiunile si hobby-urile presedintilor americani

Carte scrisa de: Jakob van Eriksson
Vezi si cumpara cartea Presedintii americani… Pasiunile si hobby-urile presedintilor americani scrisa de autorul Jakob van Eriksson sub editura Neverland. Cartea a fost publicata in decembrie 2021 in limba Romana, are 240 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Presedintii americani… Pasiunile si hobby-urile presedintilor americani, poti oricand vedea si alte carti de Jakob van Eriksson. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Presedintii americani… Pasiunile si hobby-urile presedintilor americani PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

23.2lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Presedintii americani… Pasiunile si hobby-urile presedintilor americani la un super pret de doar 23.2lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Presedintii americani… Pasiunile si hobby-urile presedintilor americani Rezumat

Autor(i): Jakob van Eriksson
Anul aparitiei: decembrie 2021
Editura: Neverland
Cod produs: 9786069018880
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 240
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786069018880
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jakob van Eriksson sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »