CATEGORII DE CARTI

Prietenul nostru, Sfantul Vasile de la Ostrog

Carte scrisa de: Vasile Danion
Vezi si cumpara cartea Prietenul nostru, Sfantul Vasile de la Ostrog scrisa de autorul Vasile Danion sub editura Areopag. Cartea a fost publicata in iunie 2019 in limba Romana, are 240 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Prietenul nostru, Sfantul Vasile de la Ostrog, poti oricand vedea si alte carti de Vasile Danion. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Prietenul nostru, Sfantul Vasile de la Ostrog PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

12lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Prietenul nostru, Sfantul Vasile de la Ostrog la un super pret de doar 12lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Prietenul nostru, Sfantul Vasile de la Ostrog Rezumat

Sfantul Vasile de la Ostrog este unul dintre marii sfinti facatori de minuni. Cartea aceasta vorbeste despre unele dintre ele. Una dintre cele mai izbitoare este cea despre ajutorul dat senatorului american William Barr, care nu stia nimic nici de manastirea din Ostrog si nici de Sfantul Vasile.

Autor(i): Vasile Danion
Anul aparitiei: iunie 2019
Editura: Areopag
Cod produs: 978-606-8451-94-7
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Religie
Nr. pagini: 240
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-8451-94-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Vasile Danion sau din categoria Religie.

Nu este cartea pe care o cauti? »