CATEGORII DE CARTI

Prima mea carte de cultura generala

Carte scrisa de: James Maclaine
Vezi si cumpara cartea Prima mea carte de cultura generala scrisa de autorul James Maclaine sub editura Litera. Cartea a fost publicata in martie 2018 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Prima mea carte de cultura generala, poti oricand vedea si alte carti de James Maclaine. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Prima mea carte de cultura generala PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Prima mea carte de cultura generala la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Prima mea carte de cultura generala Rezumat

Cand s-au vazut primele focuri de artificii? Cati sateliti au fost trimisi in spatiu? Ce inseamna cuvantul „chimono”? Afla raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele in aceasta carte bogat ilustrata, care ii va fascina pe copiii curiosi, gata oricand sa puna intrebari despre lumea din jur.

Autor(i): James Maclaine
Anul aparitiei: martie 2018
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-2409-3
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Dictionare, enciclopedii si cultura generala
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-2409-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul James Maclaine sau din categoria Dictionare, enciclopedii si cultura generala.

Nu este cartea pe care o cauti? »