CATEGORII DE CARTI

Printesa alba (Top 10+)

Carte scrisa de: Philippa Gregory
Vezi si cumpara cartea Printesa alba (Top 10+) scrisa de autorul Philippa Gregory sub editura Polirom. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 568 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Printesa alba (Top 10+), poti oricand vedea si alte carti de Philippa Gregory. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Printesa alba (Top 10+) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.95lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Printesa alba (Top 10+) la un super pret de doar 34.95lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Printesa alba (Top 10+) Rezumat

Undeva, intre hotarele Angliei, un pretendent la tron stringe o armata. Spune tuturor ca e fratele Printesei albe si adevaratul mostenitor. Sa fie el oare baiatul trimis cindva in necunoscut de mama sa, Regina alba? Sau poate un print inchipuit, un inamic dintr-o spita marunta al lui Henric Tudor si al printesei de York? Cind Henric Tudor a luat coroana Angliei, a stiut ca, pentru a aduce pacea intr-o tara chinuita de razboaie, trebuie sa ia de sotie o printesa dintr-o stirpe rivala, pe Elizabeth de York. insa Elizabeth se va gasi in situatia de a hotari de partea cui sa fie: a Casei Tudor sau a Casei de York, a sotului sau a baiatului ce pretinde sa-i fie frate, un frate demult pierdut.

Autor(i): Philippa Gregory
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Polirom
Cod produs: 978-973-46-8637-7
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura moderna
Nr. pagini: 568
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-46-8637-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Philippa Gregory sau din categoria Literatura moderna.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante