CATEGORII DE CARTI

Regandeste. Forta cunoasterii lucrurilor pe care nu le cunosti

Carte scrisa de: Adam Grant
Vezi si cumpara cartea Regandeste. Forta cunoasterii lucrurilor pe care nu le cunosti scrisa de autorul Adam Grant sub editura Publica. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 392 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Regandeste. Forta cunoasterii lucrurilor pe care nu le cunosti, poti oricand vedea si alte carti de Adam Grant. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Regandeste. Forta cunoasterii lucrurilor pe care nu le cunosti PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

55lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Regandeste. Forta cunoasterii lucrurilor pe care nu le cunosti la un super pret de doar 55lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Regandeste. Forta cunoasterii lucrurilor pe care nu le cunosti Rezumat

De regula, inteligenta este vazuta ca abilitatea de a gandi si de a invata, dar, intr-o lume care cunoaste o schimbare rapida, mai exista un set de abilitati cognitive care ar putea sa conteze si mai mult: capacitatea de a regandi si de a te dezvata. in viata de zi cu zi, prea multi dintre noi preferam confortul convingerii in detrimentul disconfortului indoielii. Ascultam opiniile care ne fac sa ne simtim bine, nu pe cele care ne fac sa gandim intens. Privim dezacordul ca pe o amenintare la adresa eurilor noastre, nu ca pe o oportunitate de a invata. Ne inconjuram de oameni care ne aproba concluziile, cand ar trebui sa gravitam in jurul celor care ne contesta procesul de gandire.
Cu idei indraznete si argumente riguroase, Adam Grant cerceteaza modul in care putem gusta placerea de a ne insela, in care putem introduce nuante in discutiile controversate si in care putem edifica scoli, locuri de munca si comunitati de oameni care continua sa invete toata viata. Veti afla cum castiga disputele un campion international de dezbateri, cum ii determina un muzician negru pe adeptii suprematiei albe sa renunte la ura si cum ii convinge un consultant in materie de vaccinuri pe niste parinti ingrijorati sa-si imunizeze copiii.

Regandeste dezvaluie faptul ca nu trebuie sa credem tot ceea ce ne trece prin minte ori sa internalizam tot ceea ce simtim. Este o invitatie sa renuntam la conceptiile care nu ne mai sunt de folos si sa pretuim flexibilitatea mintala mai mult decat consecventa prosteasca. in vreme ce cunoasterea inseamna putere, a sti ceea ce nu cunoastem inseamna intelepciune.

Autor(i): Adam Grant
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Publica
Cod produs: 978-606-722-437-5
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Lecturi motivationale
Nr. pagini: 392
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-722-437-5
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Adam Grant sau din categoria Lecturi motivationale.

Nu este cartea pe care o cauti? »