CATEGORII DE CARTI

Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes

Carte scrisa de: Richard Templar
Vezi si cumpara cartea Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes scrisa de autorul Richard Templar sub editura Niculescu. Cartea a fost publicata in octombrie 2021 in limba Romana, are 272 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes, poti oricand vedea si alte carti de Richard Templar. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes la un super pret de doar 34.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes Rezumat

„Regulile vietii este un ghid motivational in care Richard Templar ne explica cum sa traim mereu cu zambetul pe buze si cu capul sus, prin aceasta intelegand cum sa ne ducem existenta si sa muncim alaturi de oameni care au personalitati diferite. Cu mult bun-simt si o intelepciune simpla, cartea de fata ii va motiva si ii va inspira pe multi dintre cititori.”

MIDWEST BOOK REVIEW

Pentru unii oameni viata pare extrem de simpla. Se descurca fara sa depuna prea mult efort si stiu intotdeauna ce sa spuna si ce sa faca, indiferent de situatia in care se afla. Toata lumea ii place – sunt colegi de serviciu si parteneri de viata extraordinari, sunt mereu fericiti, au timp pentru ceilalti si lasa impresia ca stiu ce este cu adevarat impor­tant, dar mai ales cum sa procedeze cu lucrurile lipsite de valoare.

Exista ceva ce noi nu cunoastem din ceea ce ei stiu si fac in fiecare zi? Este ceva ce am putea invata cu totii de la aceste persoane? Raspunsul este un da categoric. Ei cunosc Regulile vietii.

Cele peste 100 de reguli incluse in cartea de fata sunt niste principii care va vor ajuta sa obtineti mai mult de la viata, sa treceti mai usor peste greutatile si problemele de care va loviti si, in general, sa fiti niste persoane mai bune, mai fericite, mai linistite si mai implinite. Punand in practica aceste principii, veti simti imediat beneficiile, si acelasi lucru se va intampla si cu cei din jurul vostru.

E VIAtA VOASTRa! CaT DE BUNa POATE DEVENI ACEASTA?

Autor(i): Richard Templar
Anul aparitiei: octombrie 2021
Editura: Niculescu
Cod produs: 9786063806179
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Lecturi motivationale
Nr. pagini: 272
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786063806179
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Richard Templar sau din categoria Lecturi motivationale.

Nu este cartea pe care o cauti? »