CATEGORII DE CARTI

Reintoarcerea in Reich

Carte scrisa de: Eric Lichtblau
Vezi si cumpara cartea Reintoarcerea in Reich scrisa de autorul Eric Lichtblau sub editura Meteor Press. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 360 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Reintoarcerea in Reich, poti oricand vedea si alte carti de Eric Lichtblau. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Reintoarcerea in Reich PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

35lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Reintoarcerea in Reich la un super pret de doar 35lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Reintoarcerea in Reich Rezumat

Proiect istoriografic initiat de regizorul Steven Spilberg.

Reintoarcerea in Reich este remarcabila poveste a lui Fred Mayer, un evreu german care a fugit din Germania nazista si care s-a intors in teritoriile ocupate pentru a conduce o misiune secreta in spatele liniilor inamice. Recrutat de OSS, precursoarea CIA, Freddy a fost parasutat in Alpii austrieci impreuna cu refugiatul olandez Hans Wynberg si dezertorul nazist Franz Weber. infruntand pericolul permanent, cei trei au reusit sa obti na si sa transmita informatii vitale pentru Aliati, contribuind semnificativ la efortul de razboi, cu doar trei luni inaintea victoriei. Mai mult, desi a fost capturat de Gestapo si torturat cu bestialitate, Freddy a reusit in mod surprinzator sa-l convinga pe liderul nazist al regiunii sa se predea fortelor aliate care inaintau decisiv. O poveste impresionanta si captivanta despre eroism, determinare si spirit de sacrificiu.

Autor(i): Eric Lichtblau
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Meteor Press
Cod produs: 978-973-728-771-7
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 360
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-728-771-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Eric Lichtblau sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »