CATEGORII DE CARTI

Renegatul. Assassin’s Creed (Vol. 5)

Carte scrisa de: Oliver Bowden
Vezi si cumpara cartea Renegatul. Assassin’s Creed (Vol. 5) scrisa de autorul Oliver Bowden sub editura Paladin. Cartea a fost publicata in februarie 2021 in limba Romana, are 392 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Renegatul. Assassin’s Creed (Vol. 5), poti oricand vedea si alte carti de Oliver Bowden. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Renegatul. Assassin’s Creed (Vol. 5) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

36.75lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Renegatul. Assassin’s Creed (Vol. 5) la un super pret de doar 36.75lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Renegatul. Assassin’s Creed (Vol. 5) Rezumat

„Sunt un spadasin expert.

si sunt iscusit in aducerea mortii.

Cu toate ca nu simt nicio placere in iscusinta mea de a aduce moartea… pur si simplu, ma pricep sa ucid…”


Din noaptea in care i-a fost ucis tatal, calatoria prin viata a lui Haytham Kenway a insemnat un lung sir de necunoscute, ura si razbunare. Sfasiat intre ce ar fi putut sa fie si ce este in realitate, i-a mai ramas o singura certitudine: ca pur si simplu se pricepe sa ucida. in timp ce cutreiera lumea in cautare de raspunsuri, din Imperiul Otoman pana in coloniile americane care lupta sa scape de jugul britanic, doar abilitatea de a aduce moartea ii ramane neschimbata. La fel de neschimbata ca vechiul conflict dintre Templieri si Asasini.

„in viata nu exista o singura cale care sa fie corecta si neprihanita, care sa nu pricinuiasca nimanui vreun rau. Inamicul tau ar putea avea o parere complet opusa… si nu fara motiv…”

Autor(i): Oliver Bowden
Anul aparitiei: februarie 2021
Editura: Paladin
Cod produs: 9786069000632
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Fantasy si SF
Nr. pagini: 392
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786069000632
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Oliver Bowden sau din categoria Fantasy si SF.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante